Ook samen met uw eigen beleggingsspecialist aan de slag?

Wanneer u partner van een advocaten- of advieskantoor bent, gelden er beleggingsrestricties. Onze beleggingsspecialisten nemen de tijd voor u, helpen met slimme beleggingsoplossingen en houden rekening met de beleggingsrestricties die voor u gelden. Om straks financieel onafhankelijk te zijn, of te blijven.

Beleggingsadvies 

Met Beleggingsadvies neemt u zelf de aan- en verkoopbeslissingen voor uw beleggingsportefeuille. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op advies en begeleiding van onze beleggingsspecialisten. Wij houden hierbij rekening met de  compliance-restricties  die voor u gelden.
 • Zelf beslissen op basis van persoonlijk advies
 • Rekening houdend met de restricties die voor u gelden  
 • Instappen vanaf € 500.000,- 

Beleggingsadvies: zo werkt het

video
Joris Olthof | Beleggingsspecialist
Benieuwd hoe u samen met een specialist kunt beleggen? Joris legt het uit in deze video. “Beleggingsadvies geeft u rust, tijd en gemak.” 

  Laat uw vermogen beleggen door onze specialisten

  Wilt u liever dat onze beleggingsspecialisten uw vermogen beheren? Speciaal voor partners en medewerkers van Deloitte, EY, KPMG, PwC en BDO is er CompliantBeheer: vermogensbeheer mét oog voor uw compliance-restricties.
  CompliantAdvies

  Veelbesproken onderwerpen

  Vragen over CompliantAdvies? Wij zetten de antwoorden op een rij.
  • Kan ik met een buy-and-hold portefeuille gebruik maken van Beleggingsadvies?   
   Uw beleggingen verdienen aandacht, ook als u maar weinig transacties doet. Wij nemen contact met u op als er belangrijke ontwikkelingen zijn in uw portefeuille of als bijvoorbeeld een obligatie expireert. Ook adviseren onze specialisten over wat u met de vrijvallende gelden kunt doen.
  • Hoe houd ik inzicht in mijn beleggingen?
   Met de Beleggen App heeft u 24/7 inzicht in uw beleggingsportefeuille. Zo kunt u realtime het rendement van uw beleggingen volgen en snel contact leggen met uw persoonlijke beleggingsspecialist. 

  Vragen over Beleggingsadvies?

  Onze beleggingsspecialisten vertellen u graag wat zij voor u kunnen betekenen. 
  Disclaimer

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

  Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

  Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel