1. Aanbod
  2. Beleggen
  3. Compliant Beleggen

Gebonden aan compliantregels?

compliant beleggen
  • Voor partners en medewerkers van advieskantoren
  • Voor executives van beursgenoteerde bedrijven 
  • Uw beleggingsspecialist houdt rekening met restricties die voor ú gelden

Geen omkijken meer naar uw beleggingen 

Als partner of medewerker van een advieskantoor, of als executive van een beursgenoteerde onderneming hebt u te maken met specifieke compliancerichtlijnen. Hierdoor bent u niet vrij om in alles te beleggen. Onze beleggingsspecialisten houden rekening met de restricties die voor ú gelden. Dat geeft rust. 

CompliantBeheer of Beleggingsadvies

CompliantBeheer

Uw vermogen laten beleggen door onze specialisten

Bent u partner of medewerker van BDO, Deloitte, EY (HVG Law), KPMG (Meijburg) of PwC? Dan is er speciaal voor u CompliantBeheer: vermogensbeheer waarbij u zeker weet dat u zich aan de voorschriften houdt. 
Beleggingsadvies

Beleggen met advies van een specialist

Zonder zorgen uw wensen en doelen behalen? Dat kan. Met Beleggingsadvies helpen we u beleggen volgens de regels die voor ú gelden. U beheert uw beleggingen zelf en krijgt advies en begeleiding van onze specialisten. 

Unieke manier om vermogen op te bouwen

Met Compliant Beleggen spelen we nauwkeurig in op uw situatie, wensen en risicoprofiel. Volledig binnen de geldende regels. Benieuwd?  
Disclaimer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.