1. Aanbod
  2. Beleggen
  3. Compliant Beleggen
Krantenlezers op bankje Zuidas

Gebonden aan compliance-restricties?

compliant beleggen
  • Voor partners en medewerkers van advocaten- en advieskantoren
  • Uw beleggingsspecialist houdt rekening met de restricties die voor ú gelden
  • 24/7 inzicht in uw beleggingsportefeuille met de Beleggen App

Compliant beleggen

Bent u partner van een advocaten- of advieskantoor? Dan zult u waarschijnlijk gebonden zijn aan compliance-restricties. Hierdoor bent u beperkt in uw beleggingsvrijheid. Onze beleggingsadviseurs kennen uw wereld en houden bij hun advisering rekening met de restricties die voor u gelden. Zo kunt u zorgeloos uw vermogen laten renderen. Maak kennis met onze beleggingsproposities: CompliantBeheer en Beleggingsadvies.

CompliantBeheer of Beleggingsadvies

CompliantBeheer

Volledig ontzorgd uw vermogen laten beheren

Bent u partner of medewerker van BDO, Deloitte, EY (HVG Law), KPMG (Meijburg) of PwC? Dan is er speciaal voor u CompliantBeheer: vermogensbeheer waarbij u zeker weet dat u zich aan de voorschriften houdt. 
Beleggingsadvies

Beleggen met advies van een specialist

Zonder zorgen beleggen om uw wensen en doelen behalen? Dat kan. Samen met uw beleggingsspecialist, die de tijd voor u neemt, rekening houdt met uw compliance restricties én helpt met slimme beleggingsoplossingen. 

Unieke manier om vermogen op te bouwen

Met Compliant Beleggen spelen we nauwkeurig in op uw situatie, wensen en risicoprofiel. Volledig binnen de geldende regels. Benieuwd?  
Disclaimer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel