Voorwaarden Beleggingsadvies

  U wilt gebruikmaken van Beleggingsadvies. Dat betekent dat wij u adviseren over uw beleggingen. In deze brochure vindt u de voorwaarden en leest u over onze dienstverlening. Daarnaast zijn de Voorwaarden voor Private Banking bij Van Lanschot, inclusief de Algemene Bankvoorwaarden, van toepassing.

  Overige informatie en voorwaarden

  • Public margin, initial en spread margin
   De maandelijkse marginpercentages.
  • Effectenrekening Multicurrency
   De effectenrekening Multicurrency is bestemd voor klanten die effectentransacties en corporate events (onder andere dividendbetalingen) willen afrekenen in de valuta van het financiële instrument.
  • Essentiële-informatiedocumenten voor Euronext-opties
   Hebt u een optieovereenkomst met Van Lanschot? Om vanaf 1 januari 2018 transacties in Euronext-opties voor u te kunnen uitvoeren, zijn we als distributeur verplicht u Essentiële-informatiedocumenten te verstrekken.
  • Essentiële-informatiedocumenten voor Amerikaanse opties
   Hebt u een optieovereenkomst met Van Lanschot? Om vanaf 1 januari 2018 transacties in Amerikaanse opties voor u te kunnen uitvoeren, zijn we als distributeur verplicht u Essentiële-informatiedocumenten te verstrekken.
  • Overzicht met top 5 plaatsen van uitvoering en brokers
   In het Orderuitvoeringsbeleid van Van Lanschot verwijzen wij naar dit overzicht met onze top 5 plaatsen van uitvoering en onze top 5 brokers. Voor wat betreft niet-beursgenoteerde beleggingsfondsen is bij de selectie van plaatsen van uitvoering de keuze beperkt tot twee manieren van uitvoering: (i) uitvoering rechtstreeks bij transfer agents en (2) uitvoering bij transfer agents via een geselecteerde derde partij. Voor beide manieren geldt dat uw order op een vast tijdstip per dag (week, maand of kwartaal) op basis van de intrinsieke waarde wordt uitgevoerd. Omdat uw order wordt uitgevoerd op basis van een vaste prijs (de intrinsieke waarde) waarop wij geen invloed hebben, kunnen wij voor deze transacties beperkt gegevens over de kwaliteit van uitvoering verstrekken.
   • 2019
  • TaxServicesWijzer
   Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van de Tax Services-dienstverlening op het gebied van terug te vorderen bronbelasting. Informatie daarover vindt u in deze Wijzer.
  Login page tracking pixel