Voorwaarden Beleggingsadvies Professionals

U belegt of u wilt gaan beleggen bij ons, waarbij wij u adviseren. In deze brochure leest u alles over onze dienstverlening Beleggingsadvies Professionals en vindt u de voorwaarden. Daarnaast zijn de Voorwaarden voor Private Banking bij Van Lanschot, inclusief de Algemene Bankvoorwaarden, van toepassing.

Overige informatie en voorwaarden

 • Public margin, initial en spread margin
  De maandelijkse marginpercentages.
 • Effectenrekening Multicurrency
  De effectenrekening Multicurrency is bestemd voor klanten die effectentransacties en corporate events (onder andere dividendbetalingen) willen afrekenen in de valuta van het financiële instrument.
 • Essentiële-informatiedocumenten voor Euronext-opties
  Hebt u een optieovereenkomst met Van Lanschot? Om vanaf 1 januari 2018 transacties in Euronext-opties voor u te kunnen uitvoeren, zijn we als distributeur verplicht u Essentiële-informatiedocumenten te verstrekken.
 • Essentiële-informatiedocumenten voor Amerikaanse opties
  Hebt u een optieovereenkomst met Van Lanschot? Om vanaf 1 januari 2018 transacties in Amerikaanse opties voor u te kunnen uitvoeren, zijn we als distributeur verplicht u Essentiële-informatiedocumenten te verstrekken.
 • Overzicht met top 5 plaatsen van uitvoering en brokers
 • TaxServicesWijzer
  Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van de Tax Services-dienstverlening op het gebied van terug te vorderen bronbelasting. Informatie daarover vindt u in deze Wijzer.
Login page tracking pixel