Ontdek de Beleggen App

Wilt u altijd en overal inzicht in uw beleggingsportefeuille, een korte lijn met uw beleggingsspecialist én altijd het actuele beleggingsnieuws lezen? Download dan kosteloos de Van Lanschot Beleggen App.
Scherm Van Lanschot Beleggen App

Bekijk de mogelijkheden

download
Benieuwd wat u met de Beleggen App kunt doen? In deze video komen de mogelijkheden in vogelvlucht voorbij. De Beleggen App is voor klanten in Beleggingsadvies, Advies Specifiek, Zelf Beleggen, Vermogensbeheer Index+. 

24/7 toegang tot uw portefeuille met de Beleggen App

Wilt u altijd en overal inzicht in uw portefeuille? Met de Beleggen App vindt u al uw beleggingen in één overzicht. Volg op dagbasis de waarde en rendementsontwikkelingen van uw portefeuille en blijf op de hoogte van het actuele financiële nieuws.
 • Volg realtime de rendementsontwikkeling
 • Eenvoudig en snel contact met uw beleggingsspecialist
 • Veilig inloggen met Touch ID of Face ID
Van Lanschot Registratie App voor beleggers

Bijna klaar voor gebruik!

koppelen
Klaar met downloaden? Dan moet u de app nog koppelen aan uw portefeuille. In deze video leggen we uit hoe u dat doet. Hulp nodig? Natuurlijk helpen wij u graag.

Meer weten over de app? 

veelgestelde vragen
Misschien lukt de registratie niet of vraagt u zich af of de app wel veilig is. Met de antwoorden op deze veelgestelde vragen helpen we u op weg.
 • De registratiecode in de app werkt niet in Mijn Van Lanschot. Wat nu?  
  De registratiecode in de app blijft tien minuten geldig. Daarna werkt de code niet meer. U kunt een nieuwe code aanmaken. Sluit daarvoor de app af en start deze opnieuw op. Wij raden u aan eerst Mijn Van Lanschot te openen voordat u begint met de registratie. 
 • In Mijn Van Lanschot staat dat ik de app niet kan registreren. Wat nu? 
  Belegt u in Zelf Beleggen, Vermogensbeheer Index+, Beleggingsadvies of Advies Specifiek, maar kunt u de app niet registreren? Dan kan het zijn dat u niet de juiste app heeft. Download hier de Beleggen App voor Android of iOS (iPhone).
 • Hoe kan ik mijn toegangscode voor de app veranderen? 
  U kunt de toegangscode eenvoudig wijzigen. Selecteer ‘instellingen’ in het menu van de app en volg de instructies.  
 • Ik heb een nieuwe smartphone. Wat nu? 
  U kunt de app op uw nieuwe telefoon opnieuw installeren en registreren. Ook raden we u aan om de registratie op uw oude smartphone ongedaan te maken. Ga hiervoor in het hoofdmenu naar ‘Instellingen’ en klik op ‘Deregistreer app’.
 • Hoe veilig is de app? 
  De app is beveiligd met een 5-cijferige toegangscode die u zelf kiest. Deel uw code niet met anderen. Wilt u de code ergens bewaren, doe dat dan op een veilige plek en zeker niet op uw smartphone. Via de app kan geen geld worden overgemaakt of opgenomen. Lees meer over veilig online bankieren.