1. Aanbod
  2. Beleggen
  3. Beleggingsadvies

U belegt, wij geven advies

beleggingsadvies
  • Houd grip op uw portefeuille met advies van uw beleggingsspecialist
  • Ook voor speciale beleggingen zoals private equity en impact investing
  • Mogelijk vanaf € 500.000,- 
Beleggingsadvies video

Beleggen bij Van Lanschot

Video
Uw toekomst, uw geld, uw beleggingen... en ons persoonlijk beleggingsadvies.

Ook samen met uw eigen beleggingsspecialist aan de slag?

Moeiteloos beleggen om uw doel te bereiken en dromen te realiseren. Samen met onze beleggingsspecialist die de tijd voor u neemt en helpt met slimme beleggingsoplossingen. Om straks financieel onafhankelijk te zijn, of te blijven.

Nieuwsgierig? Beantwoord de stellingen in de onderstaande keuzehulp en ontvang een persoonlijk advies.

Ontvang het digitale informatiepakket over Beleggingsadvies

informatiepakket

Laat uw gegevens achter en ontvang het informatiepakket. U kunt er ook voor kiezen om gebeld te worden door één van onze persoonlijke adviseurs. U wordt dan binnen een werkdag gebeld. 

Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Zet ons aan het werk

Wij leren u graag kennen om u een beleggingsadvies te geven dat bij u past. Zo maken wij uw beleggingswens waar.

24/7 toegang tot uw beleggingen

beleggen app
Met de Beleggen App heeft u uw beleggingen altijd bij de hand. U ziet in één oogopslag uw rendement, de regioverdeling van uw portefeuille en informatie per belegging.

Tarieven Beleggingsadvies

Tarieven & voorwaarden
Afhankelijk van de dienst die u kiest, betaalt u een vergoeding. Ook moet u rekening houden met de kosten voor transacties. Belegt u in beleggingsfondsen, dan betaalt u ook de makers hiervan.
Disclaimer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.