1. Aanbod
  2. Beleggen
  3. Beleggingsadvies
Man op kantoor met voeten op tafel

U belegt, wij geven advies

beleggingsadvies
  • Advies zoals u dat wilt van onze beleggingsspecialisten
  • Ook voor speciale beleggingen zoals private equity en impact investing
  • Mogelijk vanaf € 500.000,- 
Beleggingsadvies video

Beleggen bij Van Lanschot

Video
Uw toekomst, uw geld, uw beleggingen... en ons persoonlijk beleggingsadvies.

Samen met beleggingsspecialisten aan de slag

Moeiteloos beleggen om uw doel te bereiken en dromen te realiseren. Samen met onze beleggingsspecialist die de tijd voor u neemt en helpt met slimme beleggingsoplossingen, waar duurzaam en financieel rendement hand in hand gaan. Nieuwsgierig? Beantwoord de stellingen in onderstaande keuzehulp en ontvang een persoonlijk advies.

Welke vorm van beleggingsadvies past bij u?

beleggingsadvies

Welke vorm van beleggingsadvies past bij u?

beleggingsadvies
Combineer uw eigen kennis met de jarenlange ervaring van Van Lanschot. Maar wel op een manier die u wenst. Hoe nauw betrokken wilt u zijn? Belegt u liever in één of enkele specifieke beleggingen? Of doet u maar een paar transacties per jaar? Uw beleggingsadviseur staat voor u klaar, wanneer u dat wilt.

Zet ons aan het werk

Wij leren u graag kennen om u een beleggingsadvies te geven dat bij u past. Zo maken wij uw beleggingswens waar.

24/7 toegang tot uw beleggingen

beleggen app
Met de Beleggen App heeft u uw beleggingen altijd bij de hand. U ziet in één oogopslag uw rendement, de regioverdeling van uw portefeuille en informatie per belegging.

Tarieven Beleggingsadvies

Tarieven & voorwaarden
Afhankelijk van de dienst die u kiest, betaalt u een vergoeding. Ook moet u rekening houden met de kosten voor transacties. Belegt u in beleggingsfondsen, dan betaalt u ook de makers hiervan.

Duurzaamheidsbeleid Van Lanschot Kempen

duurzaam
Duurzaamheid is een belangrijke factor binnen ons beleggingsbeleid. Wilt u weten hoe Van Lanschot Kempen als organisatie omgaat met duurzaamheid? Dit kunt u terugvinden op de website van Van Lanschot Kempen. 
Disclaimer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel