1. Aanbod
  2. Beleggen
  3. Beleggingsadvies
beleggingsadvies

Ook samen met uw eigen beleggingsspecialist aan de slag?

Moeiteloos beleggen om uw doel te bereiken en dromen te realiseren. Samen met onze beleggingsspecialist die de tijd voor u neemt en helpt met slimme beleggingsoplossingen. Om straks financieel onafhankelijk te zijn, of te blijven.

Nieuwsgierig? Beantwoord de stellingen en ontvang een persoonlijk advies.

Tarieven Beleggingsadvies

Tarieven & voorwaarden
Afhankelijk van de dienst die u kiest, betaalt u een vergoeding. Ook moet u rekening houden met de kosten voor transacties. Belegt u in beleggingsfondsen, dan betaalt u ook de makers hiervan.
Beleggingsadvies video

Beleggen bij Van Lanschot

video
Uw toekomst, uw geld, uw beleggingen... en ons persoonlijk beleggingsadvies.

24/7 toegang tot uw beleggingen

beleggen app
Met de Beleggen App heeft u uw beleggingen altijd bij de hand. U ziet in één oogopslag uw rendement, de regioverdeling van uw portefeuille en informatie per belegging.

Zet ons aan het werk

Wij leren u graag kennen om u een beleggingsadvies te geven dat bij u past. Zo maken wij uw beleggingswens waar.
Disclaimer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we risicoprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de risicoprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.