1. Aanbod
  2. Beleggen
  3. Beleggen App

  Ontdek de Beleggen App

  Wilt u altijd en overal inzicht in uw beleggingsportefeuille, een korte lijn met uw specialist én het actuele beleggingsnieuws lezen? Download dan kosteloos de Van Lanschot Beleggen App.

  Uw vermogen

  In één overzicht uw totaal vermogen bij Van Lanschot met focus op uw portefeuille(s). U kunt direct uw resultaten, beleggingsprofiel, transactie overzicht en relevante nieuwsartikelen inzien.

   Altijd op de hoogte

   Blijf op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws geselecteerd door een team van beleggingsexperts. Ontvang updates over markttrends en houd de controle over uw vermogen.

    Uw portefeuille bij de hand

    Direct inzicht in de prestaties van uw beleggingen. Met de Beleggen App heeft u rechtstreeks toegang tot gedetailleerde informatie over uw beleggingsportefeuille(s).

     Altijd in contact

     Veilig contact met uw Private Banker en Beleggingsadviseur via de Beleggen App.

      Meer dan Whatsapp

      Bel, chat en ontvang documenten en afbeeldingen op een veilig manier middels de Beleggen App. Stem de beleggingsstrategie eenvoudig af met uw adviseur en ontvang direct een beleggingsvoorstel via de chat.

       Meer weten over de app? 

       veelgestelde vragen
       Misschien lukt de registratie niet of vraagt u zich af of de app wel veilig is. Met de antwoorden op deze veelgestelde vragen helpen we u op weg.
       • Hoe koppel ik de app aan mijn beleggingsrekening?

        Volg de handleiding 'Registratie Beleggen App' en koppel de app veilig en snel aan uw rekening.

       • De registratiecode in de app werkt niet in Mijn Van Lanschot. Wat nu?  
        De registratiecode in de app blijft tien minuten geldig. Daarna werkt de code niet meer. U kunt een nieuwe code aanmaken. Sluit daarvoor de app af en start deze opnieuw op. Wij raden u aan eerst Mijn Van Lanschot te openen voordat u begint met de registratie. 
       • Hoe kan ik mijn toegangscode voor de app veranderen? 
        U kunt de toegangscode eenvoudig wijzigen. Selecteer ‘instellingen’ in het menu van de app en volg de instructies.  
       • Ik heb een nieuwe smartphone. Wat nu? 
        U kunt de app op uw nieuwe telefoon opnieuw installeren en registreren. Ook raden we u aan om de registratie op uw oude smartphone ongedaan te maken. Ga hiervoor in het hoofdmenu naar ‘Instellingen’ en klik op ‘Deregistreer app’.
       • Hoe veilig is de app? 
        De app is beveiligd met een 5-cijferige toegangscode die u zelf kiest. Deel uw code niet met anderen. Wilt u de code ergens bewaren, doe dat dan op een veilige plek en zeker niet op uw smartphone. Via de app kan geen geld worden overgemaakt of opgenomen. Lees meer over veilig online bankieren.
       Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel