1. Aanbod
 2. Beleggen
Man liggend op bank met smartphone

Verrassend goed beleggingsadvies

beleggen
 • Altijd als eerste op de hoogte van slimme voorstellen
 • Nergens heeft een specialist zoveel tijd voor u, als bij ons
 • Verantwoord beleggen is onze standaard, hoe duurzaam bepaalt u zelf

Investeren in de toekomst

Duurzaam Beleggen
Bij duurzaam beleggen speelt naast het financieel rendement ook de invloed op mens, milieu en maatschappij een belangrijke rol.
Lees meer

Beleggen zonder zorgen

Moeiteloos beleggen om uw doelen te bereiken en uw dromen te realiseren. Hoe? Met een beleggingsspecialist die de tijd voor u neemt. Zo houdt u tijd over voor leuke dingen, zonder zorgen over financiële vraagstukken.
Onze specialisten hebben dezelfde kennis als de grootste beleggers ter wereld, dankzij de gedeelde beleggingsfilosofie en -methodiek binnen Van Lanschot Kempen. Aan beleggen zijn kosten en risico's verbonden.

Beantwoord de stellingen en ontdek uw beleggingsvoorkeur

Windmolen

Maak impact met uw beleggingen

impact investing
U wilt graag duurzaam beleggen, maar óók met een gezond rendement.

  Bijzonder persoonlijk

  Carl | 69 jaar | Zwolle

  Ik ervaar Van Lanschot als een betrouwbare bank met bijzonder persoonlijke aandacht.

   Zet ons aan het werk

   Wij helpen u aan een unieke, passende beleggingsoplossing. Onze persoonlijke aanpak zal u verrassen.
   disclaimer

   Risico's van beleggen

   Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

   Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we risicoprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de risicoprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

   Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

   Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel