Vaktechnisch seminar voor healthcare-adviseurs

Ook dit jaar organiseren wij met veel genoegen ons jaarlijkse vaktechnisch seminar voor healthcare-adviseurs. Een door de deelnemers gewaardeerd seminar met veel toegevoegde waarde door de interactie die tijdens de presentatie ontstaat. We organiseren het vaktechnisch seminar op een aantal plaatsen in het land. Op dinsdag 3 oktober in Zeist richten wij ons programma specifiek op de zorgprofessional.

Ontwikkelingen zorgsector & adviespraktijk

De thema’s zijn:

  1. Visie ontwikkelingen in de zorgsector, door Chris Zegers
  2. Actualiteiten zakelijk en privé gericht op de adviespraktijk van healthcare-adviseurs, door mr. Hanneke Kroonenberg RB van het Kenniscentrum van Van Lanschot

Deze bijeenkomst vindt plaats bij Van Lanschot Zeist-Utrecht aan de Driebergseweg 1 in Zeist. Natuurlijk bent u in de gelegenheid een introducé(e) mee te nemen. De ontvangst is om 16.00 uur en de bijeenkomst eindigt rond 19.00 uur. Tijdens de afsluitende borrel is er alle gelegenheid om met elkaar na te praten.

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden of hebt u een vraag? Neemt u dan contact op met Yvonne van Wijk, e-mail y.vanwijk@vanlanschot.com, telefoon 06 53 57 33 19. Graag ontvangen wij uw aanmelding zo spoedig mogelijk in verband met het beperkte aantal plaatsen. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot