Vestingloop in 's-Hertogenbosch

Bent u klant van Van Lanschot en loopt u - net als het Van Lanschot Running Team - in 's-Hertogenbosch de Vestingloop op zondag 21 mei? Dan bent u samen met uw supporters van harte welkom op ons kantoor aan de Hooge Steenweg.

Dat Van Lanschot ook een sportieve bank is, bewijst ons Van Lanschot Running Team al vele jaren. Dit jaar loopt het team weer mee met de Vestingloop. Loopt u ook mee? Kom dan naar ons kantoor. Ons pand aan de Hooge Steenweg 29 bevindt zich vlak bij de finish.*

Programma

  • Vanaf 11.30 uur  Ontvangst met koffie, thee en sportieve versnaperingen, omkleden
  • 12.30 uur  Start 5 kilometer
  • 13.00 uur  Start 10 kilometer
  • 14.00 uur  Start 15 kilometer
  • 15.30 uur  Borrel
  • 17.00 uur  Afsluiting

Aanmelden

Wilt u starten vanuit ons kantoor in 's-Hertogenbosch of hebt u een vraag? Neem dan contact op met Bart Scholten, e-mail b.scholten@vanlanschot.com, telefoon 06 12 43 99 89.

* We raden u aan met het openbaar vervoer te komen, gezien de drukte en beperkte parkeergelegenheid.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot