CPC Loop in Den Haag

Bent u klant van Van Lanschot en gaat u - net als het Van Lanschot Running Team - in Den Haag de CPC Loop lopen op zondag 12 maart? Dan bent u samen met uw supporters van harte welkom op ons kantoor aan het Lange Voorhout.

Dat Van Lanschot ook een sportieve bank is, bewijst ons Van Lanschot Running Team al vele jaren. Dit jaar loopt het team weer mee met de CPC Loop. Loopt u ook mee? Kom dan naar ons kantoor. Ons pand aan het Lange Voorhout 32 bevindt zich vlak bij de start en finish.*

Programma

  • Vanaf 11.00 uur  Ontvangst met koffie, thee en sportieve versnaperingen, omkleden
  • 12.00 uur  Start 10 kilometer
  • 14.30 uur  Start halve marathon
  • 16.00 uur  Borrel
  • 17.30 uur  Afsluiting

Aanmelden

Wilt u starten vanuit ons kantoor in Den Haag of hebt u een vraag? Neem dan contact op met Imre Valk, e-mail i.valk@vanlanschot.com, telefoon (010) 440 20 83.

* We raden u aan met het openbaar vervoer te komen, gezien de drukte en beperkte parkeergelegenheid.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot