Midwintermarathon in Apeldoorn

Bent u klant van Van Lanschot en gaat u - net als het Van Lanschot Running Team - in Apeldoorn de Midwintermarathon lopen op zondag 5 februari? Dan bent u samen met uw supporters van harte welkom op ons kantoor aan de Deventerstraat.

Dat Van Lanschot ook een sportieve bank is, bewijst ons Van Lanschot Running Team al vele jaren. Dit jaar loopt het team weer mee met de Midwintermarathon. Loopt u ook mee? Kom dan naar ons kantoor. Ons pand aan de Deventerstraat 39 bevindt zich vlak bij de start en finish.*

Programma

  • Vanaf 10.30 uur  Ontvangst met koffie, thee en sportieve versnaperingen, omkleden
  • 11.15 uur  Start 10 Engelse mijl
  • 11.45 uur  Start 25 kilometer
  • 15.00 uur  Start de Acht van Apeldoorn
  • 15.00 uur  Borrel
  • 17.30 uur  Afsluiting

Aanmelden

Wilt u starten vanuit ons kantoor in Apeldoorn of hebt u een vraag? Neem dan contact op met Marlijn van de Pavert, e-mail marlijn.vandepavert@vanlanschot.com, telefoon (055) 582 55 04.

* We raden u aan met het openbaar vervoer te komen, gezien de drukte en beperkte parkeergelegenheid.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot