Eindejaarsborrel in Nijmegen

Graag nodigen wij u uit om samen met ons te proosten op de prettige samenwerking van het afgelopen jaar. De laatste werkdag van het jaar willen wij op informele wijze met u afsluiten. Onder het genot van Oliebollen & Glühwein kijken wij nieuwsgierig uit naar wat 2017 u gaat brengen.
 
Wij zouden het erg leuk vinden u op vrijdag 30 december tussen 10.00 en 14.00 uur te mogen verwelkomen in ons kantoor aan de Oranjesingel 4 te Nijmegen.

Wilt u erbij zijn?

Wij horen graag of we mogen rekenen op uw komst. Ook als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met Marlijn van de Pavert per telefoon (055) 582 55 04 en per e-mail: marlijn.vandepavert@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot