Zevenheuvelenloop in Nijmegen

Bent u klant van Van Lanschot en gaat u - net als het Van Lanschot Running Team - in Nijmegen de Zeven Heuvelen bedwingen op zondag 20 november? Dan bent u samen met uw supporters van harte welkom op ons kantoor aan de Oranjesingel.

Dat Van Lanschot ook een sportieve bank is bewijst ons Van Lanschot Running Team al vele jaren. Dit jaar lopen zij weer mee met de Zevenheuvelenloop. Loopt u ook mee? Kom dan naar ons kantoor. Ons pand op Oranjesingel 4 bevindt zich vlakbij de start en finish. We raden u aan met het openbaar vervoer te komen, gezien de drukte en beperkte parkeergelegenheid.

Programma

  • Vanaf 11.00 uur Ontvangst met koffie, thee en sportieve versnaperingen, omkleden
  • 13.00 uur Start Zevenheuvelenloop
  • 15.00 uur Borrel
  • 17.30 uur Afsluiting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden of hebt u nog vragen? Neem dan contact op met Lisa van Os, e-mail l.vanos@vanlanschot.com of telefoonnummer (055) 582 55 25.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot