FD en Van Lanschot organiseren Financieel Diner

Op woensdag 30 november 2016 organiseren Het Financieele Dagblad en Van Lanschot het Financieel Diner in Amsterdam.

Nederland haalt de wereldtop als het gaat om economische prestaties en ondernemerschap, maar ons land staat ook op een belangrijk kruispunt. Tijdens het FD Financieel Diner gaan we op zoek naar een nieuw perspectief voor het bedrijfsleven in turbulente tijden.

Voor het bedrijfsleven zijn twee grote vraagstukken belangrijker dan ooit: Europa en de almaar toenemende technologische innovatie. Hoe komt Europa weer tot bloei na de financiële crises, de Brexit, vluchtelingenproblematiek en het groeiende populisme? En hoe moet het bedrijfsleven omgaan met de impact van technologische ontwikkelingen op businessmodellen en werkgelegenheid?

Het Financieel Diner biedt de kans om antwoorden te vinden op deze twee belangrijke vraagstukken door in dialoog te gaan met twee internationale zwaargewichten:

  • Erik Nielsen, global chief economist van Unicredit Bank presenteert zijn visie op de vraag hoe Europa weer kan floreren.
  • Richard Dobbs, global senior partner van McKinsey in Londen en lid van de McKinsey Global Institute Council deelt zijn gedachten over de gevolgen van ontwikkelingen als robotisering, artificial intelligence en big data met u.

Het FD Financieel Diner is alleen toegankelijk voor genodigden. Lees meer over het Financieel Diner.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot