Prinsjesdagbijeenkomst in Nijmegen met fiscalisten van VWG

Op 20 september brengt de koning namens ons kabinet tijdens Prinsjesdag weer nieuwe ideeën, voorstellen en uitdagingen. We weten al dat er wetwijzigingen aankomen op het gebied van pensioen in eigen beheer van de directeur-grootaandeelhouder. Ongetwijfeld bevat het koffertje ook andere maatregelen waarmee u, en wij als uw bankier, te maken krijgen.

Van Lanschot Arnhem en Nijmegen organiseren daarom voor hun klanten vier ontbijt- of lunchsessies samen met gerenommeerde fiscalisten uit Gelderland. De fiscalisten staan uitvoerig stil bij het pensioenvraagstuk. Hakky Raijmakers, vermogensstructueerder bij Van Lanschot, belicht de overige relevante items. Dat doen we onder het genot van een goed, en gezond ontbijt of dito lunch.

We nodigen u graag uit om deel te nemen.

Datum

Locatie

Partner fiscalist

Tijdstip

Vrijdag 23 september

Arnhem

Grant Thornton

12.00 - 13.30 uur

Maandag 26 september

Arnhem

Stolwijk Kelderman

07.30 - 09.00 uur

Woensdag 28 september

Nijmegen

VWG

12.00 - 13.30 uur

Donderdag 29 september

Nijmegen

ONS

12.00 - 13.30 uur

Wilt u erbij zijn?

Neem dan contact op met Marlijn van de Pavert om u aan te melden. Dat kan per telefoon (055) 582 55 04 en per e-mail: marlijn.vandepavert@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot