Uw zorgvilla van de toekomst

Er is veel veranderd op het gebied van wet- en regelgeving in de zorgsector. Mocht u ooit persoonlijke verzorging of verpleging nodig hebben, waar moet u dan rekening mee houden? Welke keuzes kunt u maken en welke kosten komen daarbij kijken? In onze spreekkamer is de gezondheidszorg regelmatig onderwerp van gesprek.

Van Lanschot Groningen organiseert daarom de Themabespreking Zorg: "Uw zorgvilla van de toekomst". Gerben Lochorn geeft een kijk op de ontwikkelingen die hij als zorgverlener ziet. Ook vertelt Lukas Duurkens u over de ontwikkelingen op het gebied van zorgvilla's.

Bent u klant van Van Lanschot Groningen, dan ontvangen we u graag bij Havezate Mensinge in Roden. Misschien kent u daarnaast mensen in uw netwerk of vriendenkring voor wie deze bijeenkomst interessant zou kunnen zijn. Zij zijn ook van harte welkom.

Na afloop kunt een rondleiding volgen over Havezate Mensinge, een van de meest boeiende landgoederen van Drenthe, en de Landskeuken.

Programma

  • 14.00 uur  Aanvang
  • 14.15 uur  Welkom door Chris Zegers, directeur Van Lanschot Healthcare
  • 14.25 uur  "Welke ontwikkeling ziet de zorgverlener", door medisch ondernemer en huisarts Gerben Lochorn
  • 15.00 uur  "Ontwikkeling van uw zorgvilla", door Lukas Duurkens, eigenaar Form Capital
  • 15.30 uur  Rondleiding Havezate Mensinge en de Landskeuken
  • 16.30 uur  High tea
  • 17.30 uur  Einde

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden of hebt u een vraag? Neemt u dan contact op met Judith Knotters. Dat kan per telefoon, (050) 369 24 12, of per e-mail, groningen@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot