Ondernemersbijeenkomst voor intermediairs in de regio Zeist en Utrecht

Van Lanschot onderzoekt regelmatig de trends en ontwikkelingen bij Nederlandse familiebedrijven. Voor intermediairs in de regio Utrecht/Zeist organiseren we op 26 maart 2015 een bijeenkomst over de resultaten van de nieuwe Familiebedrijven­Barometer, in het kantoor van Van Lanschot in Zeist.

Wat staat er op het programma?

  • 16.00 uur  Ontvangst
  • 16.30 uur  Resultaten en discussie Van Lanschot Familiebedrijven­Barometer
  • 17.00 uur  Lezing Cybercrime door Yuri Bobbert
  • 17.30 uur  Borrel
  • 18.30 uur  Einde

Deeleconomie en co-creatie

U hoort de belangrijkste uitkomsten van de meest actuele Familiebedrijven­Barometer en krijgt inzicht in het huidige ondernemersklimaat. In dit onderzoek komen onder andere de thema’s deeleconomie en co-creatie aan bod. Samen discussiëren we aan de hand van stellingen en wisselen we ervaringen uit.

Cybercrime: hoe veilig is mijn aandeel?

Daarna gaat gastspreker Yuri Bobbert in op het onderwerp cybercrime. Hoe waarborgen we vertrouwen en continuïteit in een wereld waarin beveiligingsrisico’s steeds vaker een bedreiging zijn? Yuri Bobbert is auteur van het in 2014 verschenen boek ‘Hoe veilig is mijn aandeel’?, docent en hoofd Digitale Veiligheid bij het UWV.

Meer informatie

Wilt u meer weten of de Barometerbijeenkomst bijwonen? Neemt u dan contact op met Annuska Wolff, business advisor voor Van Lanschot Zeist en Utrecht, telefoon 06 55 81 66 26.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot