Seminar Familiebedrijven Barometer in Noord-Holland

Hoe zet u als ondernemer de koers uit? Van Lanschot onderzoekt regelmatig de trends en ontwikkelingen bij Nederlandse familiebedrijven. Werkt u als intermediair in Noord-Holland? Dan bespreken we de resultaten graag met u tijdens een bijeenkomst in de Summum Lounge, Schiphol Oost.

Wat staat er op het programma?

Natuurlijk presenteren we de resultaten van de meest actuele Familiebedrijven­Barometer. U krijgt inzicht in het huidige ondernemersklimaat en hoort wat er speelt bij andere ondernemers.

Deeleconomie en co-creatie

Daarnaast komen deze keer ook de thema’s deeleconomie en co-creatie uitgebreid aan bod. Werken ondernemers door de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren vaker samen? Wie heeft ervaring met nieuwe samenwerkingspartners en -vormen? En wat kunnen andere ondernemers daarvan leren? Samen discussiëren we aan de hand van stellingen en wisselen we ervaringen uit. 

Ook verwelkomen wij een bijzondere gastspreker: Bob van der Lee, managing director en 'brand builder' bij adviesbureau Total Identity, deelt zijn persoonlijke kennis en ervaring rond deeleconomie en co-creatie.

Schuift u aan?

Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden! U schuift toch ook aan? Neem contact op met Pieter Kelderman, telefoon (020) 570 50 11, e-mail p.kelderman@vanlanschot.com, bij voorkeur vóór 15 maart 2015. Wij nodigen u van harte uit een introducé(e) mee te nemen, geeft u in dat geval alstublieft de naam van uw gast door. 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot