Bijeenkomst Familiebedrijven Barometer in Arnhem

Hoe zet u als ondernemer de koers uit? Van Lanschot onderzoekt regelmatig de trends en ontwikkelingen bij Nederlandse familiebedrijven. Werkt u als intermediair in de regio Arnhem-Nijmegen? Dan delen we de resultaten graag met u tijdens een bijeenkomst in het kantoor van Van Lanschot Arnhem.

Deeleconomie en co-creatie

Natuurlijk presenteren we de resultaten van de meest actuele Familiebedrijven­Barometer. U krijgt inzicht in het huidige ondernemersklimaat en hoort wat er speelt bij andere ondernemers. Deze keer komen de thema’s deeleconomie en co-creatie uitgebreid aan bod. Werken ondernemers door de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren vaker samen? Wie heeft ervaring met nieuwe samenwerkingspartners en -vormen? En wat kunnen andere ondernemers daarvan leren?

Het programma is als volgt:

  • 07.30 uur  Ontvangst in het koetshuis van Van Lanschot Arnhem
  • 08.00 uur  Inleiding door Astrid Huitink-Jacobs, directeur Private Banking
  • 08.05 uur  Van Lanschot Familiebedrijven­Barometer door Hans Schmitz, business advisor
  • 08.25 uur  Vragen over Barometer-issues
  • 08.30 uur  Afsluiting

Meer weten?

Neem contact op met Danique van de Beek, telefoonnummer (026) 384 64 17, of mail naar d.vandebeek@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot