Ontbijtbijeenkomst Familiebedrijven Barometer in 's-Hertogenbosch

Hoe zet u als ondernemer de koers uit? Van Lanschot onderzoekt regelmatig de trends en ontwikkelingen bij Nederlandse familiebedrijven. Werkt u als intermediair in de regio 's-Hertogenbosch? Dan delen we de resultaten graag met u tijdens een ontbijtbijeenkomst in het kantoor van Van Lanschot 's-Hertogenbosch.

Wat staat er op het programma?

Natuurlijk presenteren we de resultaten van de meest actuele Familiebedrijven­Barometer. U krijgt inzicht in het huidige ondernemersklimaat en hoort wat er speelt bij andere ondernemers.

Deeleconomie en co-creatie

Daarnaast komen deze keer ook de thema’s deeleconomie en co-creatie uitgebreid aan bod. Werken ondernemers door de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren vaker samen? Wie heeft ervaring met nieuwe samenwerkingspartners en -vormen? En wat kunnen andere ondernemers daarvan leren? Samen discussiëren we aan de hand van stellingen over de onderzochte thema’s en wisselen we ervaringen uit. 

Schuift u aan?

Het belooft een inspirerende ochtend te worden. Bent u klant van Van Lanschot en wilt u aanschuiven? Laat het ons dan weten via een e-mail aan Marle Vissenberg, m.vissenberg@vanlanschot.com, bij voorkeur voor 13 maart 2015. Bent u nog geen klant van ons? Neem dan contact op met Jeroen Hemstra, business advisor, j.hemstra@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot