Intermediairsbijeenkomst Familiebedrijven Barometer in Hilversum

Hoe zet u als ondernemer de koers uit? Van Lanschot onderzoekt regelmatig de trends en ontwikkelingen bij Nederlandse familiebedrijven. Werkt u als intermediair in de regio Hilversum? Dan delen we de resultaten graag met u tijdens een bijeenkomst in het kantoor van Van Lanschot Hilversum.

Wat staat er op het programma?

Natuurlijk presenteren we de resultaten van de meest actuele Familiebedrijven­Barometer. U krijgt inzicht in het huidige ondernemersklimaat en hoort wat er speelt bij andere ondernemers.

Deeleconomie en co-creatie

Daarnaast komen deze keer ook de thema’s deeleconomie en co-creatie uitgebreid aan bod. Werken ondernemers door de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren vaker samen? Wie heeft ervaring met nieuwe samenwerkingspartners en -vormen? En wat kunnen andere ondernemers daarvan leren? Samen discussiëren we aan de hand van stellingen over de onderzochte thema’s en wisselen we ervaringen uit. We sluiten af met een borrel.

Schuift u aan?

Wilt u de Barometerbijeenkomst bijwonen of meer weten? Neem dan contact op met Paul Schut, business advisor, telefoon 06 22 37 99 96.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot